@saharbreadco

لیست اخبار و تازه ها

01
1396
ژل کیک سحر ژل امولسیفایر برای بهبود کیفیت انواع کیک هامزایا : ایجاد بافت ریز و کاملا منظم در محصول نهایی،حجم بسیار عالی، نگهداری بیشتررطوبت در محصول،افزایش ...
بیشتر
05
1395
این سمینار در تاریخ 13 بهمن ماه با حضور کارخانجات آرد در آموزشگاه نان سحر با موضوع بهبود کیفیت آرد و نان برگزار گردید. محوریت سمینار : ارزیابی آرد ...
بیشتر
01
1396
پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر ✅ بدون کنکور - بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی🌺🌺  ...
بیشتر
08
1395
برگزاری کارگاه یک روزه ی بازآموزی برای کارآموزان آموزشگاه نان سحر در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر با حضور بیست نفر از کاراموزان         ...
بیشتر
1 2 3 4 5  ...